RESTAURANT EZZO

Recentebeoordeling


5 sterren uit 2017 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Ezzo. Meer weten? Ontdek meer

17 apr 2024 om 19:12 Altijd goed eten hier
16 apr 2024 om 21:50 Ezzo scoort altijd 100% qua snelheid en kwaliteit.
12 apr 2024 om 19:18 Het was in een woord fantastisch!!! Wij bestellen zeker weer
8 mrt 2024 om 21:26 Het was weer heerlijk
8 mrt 2024 om 9:36 Fresh and delicious, thanks for your desert gift :-)
7 mrt 2024 om 18:49 Was weer snel, lekker en warm. Echt altijd top. Klasse!
5 mrt 2024 om 13:00 Deze mensen begrijpen hoe je je klanten tevreden houdt: Het eten is lekker, kwalitatief goed, de porties royaal en bezorging duurt nooit lang. Wij blijven hier keer op keer terugkomen! Ga zo door Ezzo!
4 mrt 2024 om 21:05 10/10 altijd lekker eten
4 mrt 2024 om 13:09 Great food, the meat is really tasty and nicely grilled. Big portions and nice combinations with rice, aubergines and yoghurt. Totally recommended!
29 feb 2024 om 21:01 Heeeeerlijk
28 feb 2024 om 20:39 Hızlı lezzetli ve uygun fiyatlı teşekkür ederiz Ayrıca her siparişte tatlı ikram ediyorlar çok ince bir davranış ellerinize sağlık
27 feb 2024 om 8:05 Echt heerlijke eten, ik had Beyti en kreeg er de yoghurt apart bij, salade, en een lekkere portie rijst. Ook kreeg ik van het huis 2 stukjes baklava mee als dessert. Snelle bezorging, goede service, goed prijs/kwaliteit verhouding en HEERLIJK ETEN.